8 Ocak 2012 Pazar

Serenad - Zülfü Livaneli (Okur Testi)


Serenad - Zülfü Livaneli

Okur Testi
İyi Eğlenceler...

Yüklenmesi için lütfen bekleyiniz...


Testi çözen arkadaşlar kaç puan aldığınızı yorum olarak bırakırsanız seviniriz :))
- Serenad hakkında yorumumuz -

DİĞER TESTLER

21 yorum:

  1. Sadece bir soruda hata yaptım:) Çok güzelmiş bu test^^

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler :)
    Elimizden geldiğince özenle hazırlıyoruz soruları, yakın zamanda daha fazla kitap testi yapmayı planlıyoruz.
    Sizleri yine aramızda görmek isteriz.

    YanıtlaSil
  3. % 67 doğru bilmişim, çok az bence:((
    4 yanlışım çıktı tühhh

    YanıtlaSil
  4. ibre %92 yi gösteriyor ama 7. soruda süleymanla mayanın aralarının bozulmasının temel nedeni kuzaninin işini yapramamasıydı şiledeki olayda üstüne tuz biber oldu sadece diye düşünüyorum :))

    YanıtlaSil
  5. Abdulselam Bey; evet o yüzden süleyman, Maya'ya karşı biraz terslik yaptı, Maya tamam rektörle konuşcam deyince sevindi falan ama Şile'de malum manzarayı görünce kızıp söverek oradan ayrıldı ve bir daha da hiç görüşmediler. buna istinaden araları bozuldu.
    %92 çok iyi bir sonuç :)

    YanıtlaSil
  6. ÇOK GÜZEL BİR TEST.. hepsini doğru yanıtladım.. keske daha fazla soru olsaydı.. okuduklarımızı hatırlatmak bakımın dan testler çok güzel olmuş.. ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  7. teşekkürler :)
    Çok fazla soru sorup sıkmak da istemiyoruz siz biraz daha fazla olsaydı dediğinizde de keşke daha fazla hazırlasaydık diyoruz.
    İki arada kaldık :)

    YanıtlaSil
  8. Okurken bitmesini hiç istemedim, bir yandansa bir soluk da okuyup hemen bitirmek istediğim bir kitaptı,mükemmeldi.Kitaplar hakkında test oluşturmanız da gerçekten güzel bir fikir.''O'' kitabı ne kadar yaşayabildiğimizi anlamamızı sağlıyor.Evet,ben bu kitabı tam anlamıyla yaşadım.

    YanıtlaSil
  9. 7. sorunun iptal edilmesi gerekir :D yoruma fazla açık bir soru ;) Ben de iki şık arasında kalıp yanlış olanı işaretledim. Diğer sorular gayet basit ve açıktı.

    YanıtlaSil
  10. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  11. çok sevdim bu testi :))

    YanıtlaSil
  12. %67 aldım ama kitabı geçen mart yada nisanda okumuştum :(

    YanıtlaSil
  13. %100 çıktı :) bu kitabı çok sevmiştim. Hatta o kadar çok sevdim ki birkaç defa okuduğum yerleri olmuştu. Çok güzel bir kitap cidden okumayan varsa kesin okumalı.

    YanıtlaSil
  14. %92, çok severek okumuştum testin de hakkını verdim :) Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  15. 1 yanlış. Kitap hakkında da birkaç kelam etmek isterim. Kitabın bazı bölümlerinde ben çok sıkıldım, Maya'nın ağzından yazarın ülkemize dair yorumları beni biraz sıktı, hikayeden uzaklaşıyormuşum gibi geldi.

    Esenlikler, A.Usta.

    YanıtlaSil
  16. 1 yanlış. Kitap hakkında birkaç kelam etmek isterim. Önceki yazdığım yorum sanırım silindi :) Yazarın Maya'nın ağzından ülkemizle ilgili yorumları beni çok sıktı hatta bu bölümleri okumak istemedim. Max ve Nadia'nın öyküsünden uzaklaşıyormuş gibi hissettim kendimi. Ancak şunu da söylemeliyim ki, kurgu çok inandırıcı. Ben kitabı okuduktan sonra bu kişiler yaşamış olabilirler mi diye araştırma yapmaya başladım. Yaşamış olmalarını arzu ettim.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...