22 Aralık 2011 Perşembe

Bloğumuz ve Yeni Kitaplarımız

AFD:
Herşey kitap bloklarını takip etmekle başladı.
Zaten ikimizde kitap sevdalısıyız, dedik ki neden bizim de bir bloğumuz olmasın. Bizde paylaşalım kitap yorumlarımızı, hayata dair güzel ayrıntıları...

Çok fazla kitap sitesi takip ediyoruz. Burası küçük bir şehir olduğundan kitap fuarı gibi bir güzellikten maalesef  yoksunuz. Biz de bu açlığımızı idefix'in Sanal Kitap Fuarıyla giderdik. Gerçi son günlerinde keşfettik ama olsun yine de faydalanabildik.

Hatta Biraz abarttık ilk siparişten 3 gün sonra tekrar sipariş verdik. Tabi birbirimize taksitler bitene kadar yeni kitap almayacağımızı söyleyerek. Ama bu sözü tutmak biraz zor :)

Kitap fuarında neler vardı:
20 gün süren roman alıntı yarışması: ki kaçırdığımız için çok üzüldük.

İmzalı kitaplar: Bir kaç yazarın kitapları bitmiş ama olsun 4 tane imzalı kitabımız oldu.


Abdülhamid (son hükümdar) 
Okay Tiryakioğlu
Timaş Yayınları

Bir Çift Ayakkabı 
Sunay Akın
Türkiye İş Bankası Yayınları

Parayı Bulduğum An Alayını 
Erdal Demirkan
Kashna Kitap Ağacı

Bu Defa Çok Fena 
Küçük İskender
Sel Yayınları

Yazar seçkileri: Yazarlar bize kitap önermiş, Ahmet Ümit'in Canan Tan'ın ve bir çok yazarın okurlara neler önerdiğini bilmek güzeldi.

Editörlerin seçtiği 100 roman: Çok satan romanlar listesinde bulamayacağınız, çok bilinmeyen fakat yorumlara göre çok güzel olan kitaplar, bu listeden Mrw iki adet seçti.
Aşırı Gürültülü ve İnanılmaz Yakın 
Jonathan Safran Foer
Siren Yayınları

Mino'nun Siyah Gülü 
Hüsnü Arıkan
Kırmızı Kedi Yayınları

İndirimli kitap setleri: Bu çok iyi oldu hep istediğim Pardayanlar sete kavuşmuş oldum. İlk kitabını askerde askeriye kütüphanesinden okumuş, çok beğenmiştim. Maalesef kütüphanede sadece ilk kitabı vardı. Hep almak istediğim kitaplar listesindeydi. % 60 indirimle çok uygun fiyata sahip olduk.
Pardayanlar Seti 
Michel Zevaco
Erko Yayıncılık

Ve % 40'a varan indirimli kitaplar: İndirimli kitaplardan epeyce aldık. Kitaplığımızda yer açtık, gözümüz kargoda bekliyoruz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...