16 Şubat 2013 Cumartesi

Kitapokusak.com ve Kitap Kardeşliği


   Kitapokusak.com'un bizim blogumuza yaptığı özel indirimden (Burada) ve Kitap Kardeşliği kitap okuma grubundan (Burada) bahsetmiştik .

   Kitap Kardeşliği grubunun ilk kitabı Yüzyıllık Yalnızlık okundu ve tartışıldı. (Burada) Mart ayı kitabı olarak da Amin Maalouf'un Doğu'dan Uzakta adlı kitabı seçildi. Biz de arkadaşlarla "madem bu kadar fazla kişi beraber kitap okuyoruz, neden kitabı indirimli almayalım?" diye düşünerek, kitap satış siteleriyle görüştük. Sağolsunlar en güzel indirimi yine Kitapokusak.com sağladı: Şubat sonuna kadar alan, ilk yüz kişiye %45 ikinci yüz kişiye %42,5 indirim. 22 TL olan kitabımız 12,1 TL'ye gelmiş oldu. Bu fırsatı kaçırmak istemezseniz buradan buyurun. Bu arada son günü yarına uzatılan 40 büyük yayınevinde %40'a varan indirimi de kaçırmayın deriz.

  Biz de bu fırsatları değerlendirerek güzel bir alışveriş yaptık. Kitaplarımıza ek olarak bir de hediye kitap göndermişler (Son Ada) çok teşekkür ederiz.
  İnternetten alışveriş yapanlar için en önemli konular güvenilirlik, ulaşım süresi ve kargo sorunları. Bizim üçüncü siparişimiz, hep kredi kartıyla alışveriş yaptık ve herhangi bir sorunla karşılaşmadık. Kitaplar elimize oldukça hızlı bir şekilde ulaştı. Son olarak kargoyu da incelersek UPS kargo ile geldi kitaplarımız hem UPS'in seçilmesi hem de kitapların çok güzel bir şekilde sarılması çok hoşumuza gitti.



  Kitapları açarken çok zorlandık. :) İlk başta baloncuklu poşete, ardından kutuya, ardından da kargo poşetine koymuşlar. Böylelikle hiçbir kitabımız zarar görmeden elimize ulaştı.

   Kitap Kardeşliği'ne katılmak isteyen arkadaşlarımız, Kitap Kardeşliği iletişim adresleri:
Instagram: stylopunk
Blog: kitapkardesligi2013@blogspot.com (Henüz çok yeni)
Twitter: felsedep
Vikitap: gruplar/kitapkardesligi
E-posta: kitap_kardesligi@hotmail.com






12 yorum:

  1. keyifle okumanızı dilerim:)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel ya,sayenizde bizler de faydalanabiliyoruz :) etkinliğiniz ve yeni blogunuz da hayırlı ve uzun ömürlü olur umarım :)
    Bu arada kitaplarınız çok güzel seçimler,birçoğunu ben de henüz okumadım,en kısa sürede kumak dileği ile ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitapseverlere bir yararımız oluyorsa ne mutlu bize. Fakat asıl teşekkürü bize bu fiyatı sağlayan Kitapokusak.com yetkilileri hak ediyor.

      Etkiliğin katılımcısı, blogun izleyicisiyiz :) ikisi de bizim değil yani :)

      Sil
  3. bende martta size katılayım diye Amin Maaloufun Doğunun Limanlarını sipariş verdim.kitabın adı aklımda yanlış kalmış meğer:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüh ya :(
      Neyse Amin Maalouf iyi bir yazar, o kitabı da güzeldir.

      Sil
  4. çok güzel, kitap alışverişi rahatlatır :) İyi okumalar :)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel bir uygulama,bu anlamda teşekkürler.Keyifli okumalar:)

    YanıtlaSil
  6. UPS kargoya gelmemiş ki. PTT Kargonun poşeti var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ellerinde PTT kargo poşeti varmış herhalde, onu ters bir şekilde kullanarak, UPS kargo ile göndermişler.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...