10 Mart 2013 Pazar

Şehitlere Saygı 2013 (Bisiklet Turu)


AFD:
   Yazılarını ilgiye takip ettiğim, arkadaşım Zamanın Seyyahı sayesinde Çanakkale'de 23 - 24 Mart'ta Şehitlere Saygı Bisiklet Turu yapılacağını öğrenmiş oldum. Çanakkale'de yaşamamıza rağmen bu turdan haberimiz yoktu. Zamanın Seyyahı'nın bulduğu en ufak fırsatta bisikletiyle tura çıkması, beni her zaman özendiriyordu. Her yazısını kendim tura çıkmış gibi okuyor ve bir gün ben de yapabilir miyim acaba diye düşünüyordum.

   Şehitlere Saygı Turu yanı başımızda olması ve anlamının büyüklüğü ile beni cezbetti. Daha önce Geocaching sayesinde tek başıma yaptığım bisiklet turundan burada bahsetmiştim. Pek hazırlıksız olduğum için, aksilikler peşimi bırakmamıştı. Bu yüzden acaba bu turu çıkarır mıyım, bilemedim.  Fakat bu sefer bir bilenden Zamanın Seyyahı'ndan tavsiyelerimi ve cesaretlendirici öğütlerimi aldım. (Bisiklet Turu Malzemeleri)

   Bisikletime yeni yeni oyuncaklar alınca ve iş arkadaşımın da benimle birlikte geleceğini söylemesiyle, Şehitlere Saygı Turu'na katılmaya karar verdim. 

 Tur için ilk antrenmanımızı bugün yaptık. 
  

   Eğer siz de Türkiye'nin dört bir yanından katılımın olduğu Şehitlere Saygı Turu'na katılmak isterseniz, tek yapmanız gereken burada bulunan formu doldurmak. 10 Mart itibariyle 468 katılımcı gözüküyor.

Şehitlere Saygı 2013 Blogu: http://sehitleresaygi2013.blogspot.com/
   

3 yorum:

  1. üniversiteye başladığımın ilk yılında çanakkale gezisine çıkmıştık .. 18 mart haftasını ilk defa orada geçirmiştim.. müthiş bir yer gelibolu, yerde yürümeye , toprağa basmaya çekine çekine yürümüştüm..

    YanıtlaSil
  2. Turda görüşmek üzere o zaman.

    YanıtlaSil
  3. ailecek çekiliş kazanmışsınız, öyle diyolla(:

    http://fiyuvfit.blogspot.com/2013/03/cekilis-cektim-hem-gec-oldu-hem-guc.html

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...