18 Ocak 2013 Cuma

Kitap Kardeşliği - Kitap Okuma Grubu


   Bir kaç gün önce Instagram'dan uyarı geldi, biri bizi etiketlemiş. Etiketlendiğimiz fotoğrafa gittiğimizde sevgili Stylopunk'un yukarıdaki iletisiyle karşılaştık. Çok güzel bir öneriydi, fakat eşim de, ben de Yüzyıllık Yalnızlık'ı okuduğumuz için bu güzel düşüncenin ilk kitap okumasına katılamadık.

    Eğer sizler okumadıysanız bu güzel grupla okuma fikrini kaçırmayın.   
   Stylopunk'un son paylaştığı fotoğrafta sayı 50 kişi gibi görünse de, her geçen dakika sayı artıyor. Siz de listeye dahil olmak isterseniz, Instagram hesabınızla linkte bulunan fotoğrafın altına katılmak istediğinizi belirten bir yorum yapmalısınız. http://statigr.am/viewer.php#/detail/371649010453156227_194768043

Not: Sadece instagram kullanıcıları mı katılabiliyor sorusu üzerine Stylopunk'un açıklaması:

 Stylopunk'un Kitap Kardeşliği hakkında blogunda yazdığı yazı: http://stylopunk.blogspot.com/2013/01/kitap-kardesligi-yuzyillik-yalnizlik.html

11 yorum:

  1. Her ne kadar kitabı beğenmeyip yarım bıraksam da aynı kitabı yada yazarı birlikte okuma fikri çok hoş.

    YanıtlaSil
  2. Sadece instagram kullanıcıları için mi bu okuma grubu:(

    YanıtlaSil
  3. Ben de okumuştum. Ve çok çok çok etkilenmiştim yazardan, bu kitabı da ilk okumamdı. Hayran olmuştum rsmen diline anlatımına. Bu arada ben de ikinci etkinliğe katılmak isterim. Ama arkadaşın da söylediği gibi bu sadece instagram kullanıcıları için mi? Söz konusu etkinliğin bir blog adresi yok mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öylesine Biri ve sizin de sorduğunuz soruyu ben de Stylopunk'a sordum. Aslında Stylopunk bir açıklama yapacak fakat şu an iş yerinde olduğu için yorum yapamıyor. Akşam yorumunu bekliyoruz.

      Sil
  4. Eş zamanlı okumak , sonrasında farklı yorumlara göz atmak zevkli oluyor, benzer bir etkinliği Pinuccia blogunda yapıyor,(YAZAR AYLARI) her ay oy biriğiyle bir yazar seçiyoruz, çok ta güzel oluyor bence:)


    http://pinucciasbooks.blogspot.co.uk/2012/12/yazar-aylar-ocak-necib-mahfuz.html


    mesela bu ay NEcib Mahfuz okuduk :)


    Sizleri de bekleriz:)

    Yüzyıllık Yalnızık'ı okumadım, katılmaya çaışacağım,gerçi instagram kullanmıyorum sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazar Ayları'ndan Diloş'un Kayfesi'nden beri haberimiz var. Çok beğeniyoruz her seferinde içimiz gidiyor fakat geçen bir kaç ay bizim için yoğun geçtiğinden bir türlü katılamadık.

      Bu paylaşıma "Yazar Ayları'nı da eklesek mi?" diye düşündük. Fakat karşılaştırma gibi anlaşılabilir diyerek vazgeçtik.

      Yazar Ayları'nın da, katılana kadar, gönülden destekçisiyiz. En kısa zamanda da inşallah biz de grubun içinde olmak isteriz

      Sil
  5. İlk defa böyle bir etkinliğe katılıyorum, çok hevesliyim :))

    YanıtlaSil
  6. merhaba arkadaşlar . bu etkinlik aslında tamamen raslantısal bir olaydan ortaya çıktı.İnstagramda kitap sevdalısı bir arkadaşımla yüzyıllık yanlızlık kitabını aslında bir grup olarak okusak dedim ve bir arkadaşta katıldı.3 kişi olarak başlayıp yukardaki fotoğrafı paylaştım ve açıkcası 55 kişi olacaksınız deseler asla inanmazdım .İçimdeki sevinci, heyecanı size anlatamam ... Buolay benim değil tüm kitap sevdalılarının etkinliği evet instagramda başladık ama heryerde devam ettirebiliriz...instagram da katılım fazla twitterda katılanlar var arkadaşlarımda var bizle birlikte aynı dünyanın içinde olmak ,hayallerimizi birleştirmek .... şimdi şuracıkta anlatırken bile heyecanlanıyorum ... 100 kişinin sizle aynı hayal dünyasında olması farklı pencerelerden aynı rüyayı görmek harika benim için... katılmak isteyen arkadaşlar her yerden katılabilir ..isterse hiç bir sosyal ağla bağlantısı olmasın....olandan ise tek ricam #kitapkardesligi bayrağını çekebildikleri kadar yükseğe çeksinler.....(ayrıca beyaz kitaplığa burda bana yer verdiği için gönülden teşekkür ederim...)

    YanıtlaSil
  7. bende katılmak istiyorum çok güzel bir etkinlik:):)

    YanıtlaSil
  8. okumamış olsa idim, mutlaka katılırdım; çok güzel bi' etkinlik :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...