5 Ocak 2013 Cumartesi

Konuk Yazarlık - Geocaching

Görsel alıntıdır.


AFD:
   Blogumuzda ilk defa bir konuk yazara yer veriyoruz. OMActivities blog yazarı Özgehan Bey sayesinde Geocaching ile tanışmış, küçük bir deneyim yaşamıştım. Geocaching ile nasıl tanışıp bu oyunun bizi nasıl heyecanlandırdığını ve ilk saklı kutuyu nasıl bulduğumu anlatmaya çalışmıştım. 

   Bu yazı ise geocaching hakkında bilgi aldığımız ve bizden geocaching hakkında yardımını esirgemeyen OMActivities blog yazarın Özgehan Bey'den ve yine geocaching hakkında. 



OMActivites:

   Merhaba herkese, 
 Beyaz Kitaplık Blog' unda OMActivities blog'u ve geocaching hakkında şu yazıyı görünce çok heyecanlanmıştım. Aslında beni hangisinin daha çok heyecanlandırdığını o an anlamamıştım. Geocaching oynayan yeni birilerinin olması mı yoksa blog'umun tanıtılmasının mı daha önemliydi? 

   Şimdi tekrardan baktığım zaman ikisinin de aynı heyecanı verdiğini görüyorum. Çünkü ikisini de yapmak hoşuma gidiyor. Blog yazmayı seviyorum çünkü yeni insanlara bu sayede ulaşabiliyor ve hoşlandığım konuları yazabiliyorum. Geocaching oynayarak da keyifli vakit geçiriyor bir nevi küçük bir define bulmuş kadar seviniyorum. İşte bu yüzden tekrardan buraya dönüp size geocaching ile ilgili bir yazı yazmak istedim. Hem blogum için hem de geocaching konusunda tekrar küçük de olsa bir hatırlatma yapmış olmak için...

   Bir seneden fazladır blogumda farklı konularda yazılar yazıyorum. Ortak nokta: Yazdığım etkinliklerin yaptığım aktivitelerin FARKLI olması. Geocaching, oryantiring, Madrun, Kutup Ayısı Yüzüşü gibi. İşte bu yüzden geocaching hakkında yazmak hoşuma gidiyor ve şimdi konumuz geocaching olduğu için konuyu dağıtmamaya çalışacağım. 

  Bir sene içinde bu oyunu benim tanıtmalarım sayesinde oynayan kişi sayısını tam olarak bilmiyorum. Tam sayıyı bilmeme de imkan yok, ama bildiğim Beyaz Kitaplık blog yazarları benim sayemde bu oyunla tanıştı ve 7 adet kutu sakladı. 

  Amacım oyunun gelişmesini daha fazla kişi tarafından oynanmasını sağlamak ve saklanmış kutu sayısını arttırmak. Daha fazla oyuncu olduğu zaman daha fazla kutu saklanmış olacak ve oyun hakkında bilinç artacak. İşte bu yüzden daha fazla kişiye ulaşmak ve daha fazla kişinin kutu saklamasını sağlamaya çalışıyorum. 

   Umarım Beyaz Kitaplık okuyucularından bu oyunla ilgilenen yeni kişiler çıkar ve hevesleri gelip geçici olmaz. Ben blogumda elimden geldiğince geocaching hakkında bilgi vermeye çalışıyorum. Eğer sorunuz olursa lütfen çekinmeden sorun. Son olarak şu ana kadar 7 kutu sakladığın için Teşekkürler Beyaz Kitaplık. Belki bir gün organize ettiğimiz küçük geocaching etkinliklerinden birinde karşılaşırız kim bilir? 
iyi avlanmalar..

Özgehan Omag

3 yorum:

  1. Geocaching'le tanışma fırsatını daha fazla insana sunmanız harika. Ne kadar çoğalırsak, o kadar eğleneceğiz. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. tekrardan teşekkür için buraya yazayım istedim...

    bu arada G.o.D siz de Geocaching oynuyor musunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kişisel olarak dahil olmuş saymıyorum kendimi henüz yalnızca arkadaşlarımın 3 kutu saklama deneyimine büyük bir keyifle eşlik ettim =)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...