13 Kasım 2012 Salı

Haydi, Hasan Saraç'la beraber "Ortak Roman" yazalım


   Kitaplarını severek okuduğumuz Hasan Saraç Bey ve edebiyat sevdalılarının sitesi Edebiyat Haber'in katkılarıyla güzel bir proje gerçekleşiyor; "Ortak Roman Yazımı" 

   Romanın ilk bölümünü Hasan Bey yazacak (yazdı), bizlerde yorumlarımızla romana yön vereceğiz. Yorumları seçilen kişilerle Hasan Bey birebir yazışarak bir sonraki bölümü yazacak ve bu süreç kitap bitene kadar devam edecek. Kitap bittiğinde kitaba yön verenlerle toplantılar yapılacak ve en sonunda Ortak Roman'ımız basılacak ve raflardaki yerini alacak.

   Biz Hasan Bey'in iki romanını okuyup blogumuzda da yer vermiştik. (Zaman Gezginleri - Çapraz Oyun) Kitapları okuduktan sonra mail yoluyla Hasan Bey'le iletişime geçmiş ve fikirlerimizi iletmiştik, bizi çok güzel karşılamış, açıklamalarda bulunmuştu. Okuyucunun yorumlarına nasıl değer verdiğini o gün anlamıştık. Bu güzel projede biz varız, siz de varsanız, buradan buyurun: http://www.edebiyathaber.net/ortak-roman-hasan-sarac-edebiyat-haber-okurlari-ile-birlikte-roman-yaziyor/

Romanın ilk bölümü: http://www.edebiyathaber.net/wp-content/uploads/2012/11/Ortak-Roman-1.pdf

6 yorum:

  1. Way süper bir çalışma bu. Yazarımızı tebrik ediyorum.

    YanıtlaSil
  2. Çok enteresan bir proje, merakla izleyeceğim :) Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Gözüme ilişmişti mesele bir yerlerde, fırsat bulup da bakamamıştım. Siz de paylaşınca artık dayanamadım, inceledim. Yoğun bir dönemden geçiyorum, fırsat bulup da ilk bölümü okuyabilirsem -ve aklımda bir fikir oluşursa- katılmayı planlıyorum ben de... Teşekkürler paylaşım için!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz de henüz taşınma işlemini bitiremediğimiz için tam odaklanamadık. İnşallah bir an önce bu projede biz de yer alırız. Siz de fırsat bulursunuz inşallah, sizsiz olmaz.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...